Durf jij de status quo uit te dagen?

Durf jij jouw marketing model, technologie, processen en competenties onder de loep te nemen om je klaar te stomen voor de opportuniteiten van morgen?

Marketing Transformatie

Transformatie betekent verandering. Verandering betekent opportuniteit. Wij begeleiden jou om jouw huidige marketing model kritisch te herbekijken:

Data & Analyse

Datagedreven marketing bevordert de objectiviteit. Meten is weten. Wij helpen je om data te verzamelen, de kwaliteit ervan, KPI’s, tagging, data analyse en de interpretatie.

Marketing automation

Zet technologie in om jouw communicatie naar klanten te personaliseren op een efficiëntere en doeltreffendere wijze. Dit leidt tot meer en kwalitatief betere leads.

Lead Management

Lead management betekent jouw leads op een gestructureerde manier beheren zodat geen enkele door de mazen van het net glipt. We helpen jou om dit systeem succesvol te op te zetten.

Binnen digitale marketing transformatie bekijken we:

Marketing technologie

Klanten willen snel en efficiënt bediend worden op de manier zoals zij willen. Beschik je over de infrastructuur om sublieme klantbelevingen te creëren en te meten?

Conversie optimalisatie

Werk jij volgens een gestructureerde werkwijze om de conversies systematisch te verbeteren? CRO zet snel kleine testen in om dan te schalen. Zo zet je jouw investeringen optimaal in.

Marketing strategie

Weet je waar je naartoe wilt? Hoe je dit wilt aanpakken? Met een marketing strategie vergroot je de kans op succes en hou je de focus.

Laten we verder praten...

Nog steeds legt marketing zich voornamelijk toe op lead generatie door middel van tijdelijke, vaak dure productcampagnes en promoties. Om groei te realiseren is het echter noodzakelijk dat bedrijven hun aanpak veranderen en hun marketing optimaliseren over de volledige klantcyclus heen, van awareness tot retentie.  

Google Tag Manager is vrij onbekend versus Google Analytics. Lees wat deze tools precies doen en wat hun mogelijkheden zijn.
ARTIKELEN

Marketing Growth Bites