Always-on marketing

Ambitieuze marketingdoelstellingen halen met beperkte tot zelfs geen marketingmiddelen stimuleren om op een efficiëntere en doeltreffendere manier aan marketing te doen. Dure kortstondige campagnes komen dan niet ter sprake.

Zo is de “always-on” marketing machine tot stand gekomen:
een combinatie van inbound marketing, content marketing en conversie optimalisatie over de volledige klantcyclus heen.

Play Video
Methodologie
Full customer lifecycle marketing

Optimalisatie over de volledige klantcyclus

We optimaliseren contactpunten zowel online als offline over de volledige klantcyclus heen. Hierbij zorgen we ervoor dat de fundamenten data analyse, marketing technologie, content marketing en klantbeleving op punt staan zodat jouw ecosysteem gaat draaien als een vliegwiel.  Die cyclus is een voorwaarde om tot groei te komen.

Als één onderdeel niet goed presteert, is er geen garantie voor groei. Jouw marketing eco-systeem is zo sterk als de zwakste schakel. 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie (CRO) is het proces waarbij systematisch testen worden opgezet om conversies te verbeteren. Wij verhogen jouw website prestatie door experimenten op basis van data, gebruikersonderzoek en psychologie.

Door deze aanpak kan je flexibeler zijn en veel sneller inspelen op wat belangrijk is dan de meeste van jouw concurrenten, die meestal werken met dure kortstondige campagnes.

Inbound marketing

Inbound marketing is de bedrijfsmethodologie om jouw organisatie te laten groeien door duurzame, zinvolle relaties op te bouwen met jouw prospecten en klanten.

Het gaat erom deze personen toegevoegde waarde te bieden en in staat te stellen hun doel te bereiken in elke stadium van hun aankoop- en klanttraject met jouw onderneming.

Hoe kunnen we samen van start gaan...

Groeitraject

We ontwikkelen een "always on" marketing groeistrategie en vertalen dit naar een concreet stappenplan voor min. 6 maanden.

Projectmatig

Heb je een afgebakend project zoals marketing automation, (ver)nieuwen website, buyer personas, SEO, lead generatie...? Wij helpen je verder.

Uitvoerende marketing

Heb je nood aan ondersteuning in de operationele uitvoering zoals copywriting, sociale media, online advertenties, A/B testen enz. Wij helpen je graag verder.