Zet je marketing machine in beweging

Heb je hands-on marketing nodig, iemand die de handen uit de mouwen steekt? Wij helpen jou met marketing van A tot Z met een focus op resultaten.

B2B Marketing

B2B Marketing

Een marketing machine die dag en nacht werkt, ook als jij offline bent

Content marketing

Boeiende en inspirerende content vormt de brug tussen jouw publiek en bedrijf. Wij bieden content op maat: van websiteteksten, landingspagina’s, e-books, advertenties tot video en podcasts.

Scoren in Google met SEO

SEO is een zeer krachtige vorm van marketing, want je laat je bedrijf zien, wanneer de klant op zoek is naar jouw product of dienst op zoekmachines zoals Google, Bing…. Zo kan je het ijzer smeden als het heet is.

Website optimalisatie

Wil je een nieuwe website of de huidige verbeteren? Vinden bezoekers gemakkelijk wat ze zoeken? Wij maken websites gebruiksvriendelijker op basis van user journeys, data en testen.

Hoe werkt ons proces voor hands-on marketing

Dien jouw aanvraag in

Laat via het formulier weten wat je precies nodig hebt en wij gaan hiermee binnen 24 uur aan de slag.

Match met specialist

We bekijken welke expert het meest geschikt is om jouw opdracht uit te voeren. Als we de expertise niet in huis hebben, halen we deze uit onze pool externe specialisten.

Voorstel tekenen

Als je akkoord bent met de specialist, stuur je het voorstel ondertekend terug.

Start samenwerking

We beginnen aan jouw project in samenwerking met jouw team.

Laten we verder praten...

Nog steeds legt marketing zich voornamelijk toe op lead generatie door middel van tijdelijke, vaak dure productcampagnes en promoties. Om groei te realiseren is het echter noodzakelijk dat bedrijven hun aanpak veranderen en hun marketing optimaliseren over de volledige klantcyclus heen, van awareness tot retentie.  

Google Tag Manager is vrij onbekend versus Google Analytics. Lees wat deze tools precies doen en wat hun mogelijkheden zijn.
ARTIKELEN

Marketing Growth Bites